Dubrovnik
Dubrovnik
Ston
Ston
Korčula
Korčula
Otkrijte pravo zadovoljstvo odmora i užitka jedinstvene lokacije na kojoj se smjestio Hotel Sunce
Slike/201x270/destinacije-dubrovnik.jpg
Dubrovnik
65 km
Slike/201x270/destinacije-ston.jpg
Ston
30 km
Slike/201x270/destinacije-korcula.jpg
Korčula
70 km
Slike/201x270/destinacije-medjugorje.jpg
Međugorje
50 km
Slike/201x270/destinacije-mostar.jpg
Mostar
70 km
Slike/201x270/destinacije-hutovo.jpg
Hutovo Blato
40 km
Top turističke destinacije

Neke od najatraktivnijih destinacija su: Dubrovnik (65 km) - biser srednjovjekovne arhitekture i trenutno jedna od najelitnijih turističkih destinacija na svijetu, Ston (30 km) srednjovjekovni gradić sa jednim od najdužih obrambenih zidina na svijetu, Korčula (70 km) - rodno mjesto Marka Pola, Međugorje (50 km) - svjetski poznato marijansko svetište, Mostar (70 km), Hutovo Blato (40 km) i sl.

Duga i topla ljeta u Neumu

Neum se nalazi na području turističke regije južnog Jadrana , te je jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadransko more. Odlikuje se dugim i toplim ljetima i kratkom i blagom zimom, te ide u red primorskih mjesta s najvecim brojem suncanih dana.

Srednje mjesečne temperature mora na površini kreću se oko 13 stupnjeva C u siječnju do 32 stupnja u srpnju i kolovozu. Povoljni klimatski uvjeti omogućuju, pored kupanja i sunčanja, gotovo tijekom 7 mjeseci godišnje i klimatsku terapiju, koju čine čisti primorski zrak, šetnje obalom, te bavljenje raznim sportovima na vodi.

Neum raspolaže sa 4.000 ležaja u hotelima visoke kategorije, te odmaralištima i privatnom smještaju, gdje su osigurani uvijeti za ugodan boravak tijekom čitave godine. Tu su i neophodni "Dom Zdravlja", pošta, banke i mali privatni restorani koji obogaćuju hotelsku ponudu, kao i velika mreža trgovina. Pored hotelskih sadržaja, gostima se nude i izletnička putovanja autobusom i brodom u susjedna turistička mjesta (Dubrovnik,Korčulu ,Mostar, Međugorje, Hutovo Blato).

Udaljenost Neuma od Dubrovnika je 65 km, od aerodroma Dubrovnik 85 km, od Mostara 70 km, Međugorja 70 km, od željezničke postaje Ploče i Metković po 30 km.

Sva prava pridržana © 2019 Hotel Sunce
Razvili: IDSolutions